Baerii Caviar

450,00 kr.3.500,00 kr.

Den danske Baerii caviar fra Lyksvad er garanteret frisk, helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Den er kun letsaltet og kun lige modnet tilstrækkelig for at fremhæve den unikke smag. Caviaren er saltet med dansk sydesalt af den fineste kvalitet fra Læsø.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Den danske Baerii caviar fra Lyksvad er garanteret frisk, helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Den er kun letsaltet og kun lige modnet tilstrækkelig for at fremhæve den unikke smag. Caviaren er saltet med dansk sydesalt af den fineste kvalitet fra Læsø der er med til at frembringe caviarens friskhed.

Baerii caviaren stammer fra den sibiriske stør (Acipenser Baerii) som lever naturligt i den nordlige del af Sibirien. Den Sibiriske Stør er klar til at levere caviar når den er 6-8 år og opnår en vægt på 10-12 kg

Baerii støren, også kendt som den sibiriske stør eller Acipenser Baerii, producerer en ren caviar med en fyldig og cremet smag, som man ellers kun finder i Beluga caviar. Æggene er silkebløde perler, der smelter på tungen, samtidig med at de efterlader en blid umami-smag.

Støren er 7-8 år ved slagtning, og rognene har en størrelse på 2,7-2,8 mm. Smagen er blød, fyldig og let saltet med salt fra Læsø, mens farven er dyb sort med grå toner.

Lyksvad Baerii Caviar stammer fra den sibiriske stør (Acipenser Baerii). Denne størart bliver kønsmoden fra 8-årsalderen, hvilket ofte gør caviaren en smule billigere end andre typer. Den er den mest udbredte caviartype og har, ligesom Beluga og Oscietra, levet naturligt i farvande i og omkring Rusland og Iran.

Lyksvad Baerii caviar er letsaltet med dansk sydesalt fra Læsø og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Denne caviar tilbyder den reneste og mest friske smag. Med sin silkebløde konsistens og dybe umami-smag er den et udsøgt valg for caviarelskere, som ønsker en autentisk gourmetoplevelse.

Caviarens popularitet og kvalitet gør den til en favorit på mange Michelin-restauranter og blandt caviar-elskere verden over. Kombinationen af naturlig oprindelse, omhyggelig fremstilling og en udsøgt smagsoplevelse sikrer, at den altid lever op til de højeste standarder, og leverer en uforglemmelig smagsoplevelse til alle, der nyder den.

Læs mere om vores caviar her

Yderligere information

Variant

30 g, 50 g, 250 g

Du kunne også være interesseret i...

  • Prestige champagne

    Prestige

    549,00 kr.7.500,00 kr.
  • Oscietra Caviar

    Oscietra Caviar

    600,00 kr.4.600,00 kr.