Om MyChampagne

Om MyChampagne

Tradition og passion

Livet skal leves, og det handler om at nyde hvert sekund.

MyChampagne tilbyder kvalitet fra hele verden – luksus til livsnydere i alle aldre.

Hos MyChampagne vil vi gerne højne livsnyderi til noget helt exceptionelt. Det gør vi med ekstra fokus på kvalitet – men også historien bag, med familieejede foretagender, hvor produktionen af de enkelte varer foregår efter gamle familietraditioner og med en passion og tradition, som kun mærkes gennem generationer. Hvor viden gives videre fra én generation til den næste.

Viden og traditioner som ikke er i masseproduktion, og som laves i hånden efter ældgamle metoder. Metoder som giver den eksklusivitet og kvalitet, som højner livskvaliteten og giver livsnyderen den der følelse af “Hvor er livet bare godt”.

You do not find a happy life
– you make it

MyChampagne tilbyder kvalitet fra hele verden – luksus til livsnydere i alle aldre.
Passion for det gode liv i et univers for livsnydere.

Champagne og livsnyderi hos MyChampagne

Umami

En fælles nævner i MyChampagnes univers er umami i smag – også i overført betydning – sans og oplevelse.

Umami er japansk og betyder velsmagende. Det er den femte smag – udover surt, sødt, salt og bitter. Samtidig er umami en ekstraordinær oplevelse. Når noget er bare lidt mere, når noget tilfører lidt ekstra – er det umami.

Hos MyChampagne stræber vi efter livsnyderi – det ekstra umami i tilværelsen.

Ideen bag

Ideen bag MyChampagne kom efter at have levet og arbejdet i udlandet gennem en årrække. At leve livet fuldt ud hver dag og nyder hvert et sekund.

MyChampagne ville skabe et univers, hvor første nævneren var livsnyderi – det bedste af det bedste. Med et fokus på kvalitet, tradition, passion og verdens kulturarv blev de første byggesten til MyChampagne lagt.

En sommerdag tog det hele fart – og de første paller med champagne ankom, og eventyret var skudt i gang.

Champagnekøler fyldt med is