Om MyChampagne

Om MyChampagne

Tradition og passion

MyChampagne tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter fra forskellige dele af verden, skabt til at glæde livsnydere i enhver aldersgruppe.

Vi hos MyChampagne værdsætter livets mangfoldighed og det, som verden har at tilbyde. Derfor ønsker vi at integrere en følelse af livsnyderi som en del af hverdagens rutine. Livet består af hverdage, der hver især fortjener at blive fejret med både små og store glæder.

Vi lægger vægt på kvalitet og fremmer produkter, der stammer fra familieejede virksomheder med en lang historie bag sig. Disse virksomheder bygger på traditioner skabt af en passion for håndværket, hvor viden bliver bevaret og ført videre fra en generation til den næste.

Vores fokus ligger på traditionelle metoder, der ikke er masseproducerede, men i stedet håndlavede efter ældgamle teknikker. Disse metoder tilfører vores produkter en eksklusivitet og kvalitet, der bidrager til at forbedre livskvaliteten og giver livsnyderen den fornemmelse af, at livet er godt.

“Lykken er at leve livet”

MyChampagne tilbyder kvalitet fra hele verden –  til livsnydere i alle aldre.
Passion for det gode liv i et univers for livsnydere

Om MyChampagne

Ideen bag

Idéen til MyChampagne opstod efter år med en livsstil, præget af eksklusive oplevelser rundt om i verden. Her blev hvert øjeblik levet med intensitet og nydelse i fokus.

MyChampagne har en vision om at skabe et sublimt univers, der appellerer til dem, der kun ønsker det allerbedste. Vores fokus på uovertruffen kvalitet, ærefuld tradition, dyb lidenskab og respekt for verdens kulturelle arv – en kombination, der udgør fundamentet for MyChampagnes koncept.

På en strålende sommerdag tog eventyret sin begyndelse, da de første paller med eksklusiv champagne ankom. Dette markerede starten på en uforglemmelig rejse.